Loader

Tepper Saueskinn

Varmt teppe - Saueskinn på gulvet

Moderne interiør er preget av minimalisme, og oftere og oftere også nøysomhet i den industrielle stilen. Dette gjør dem visuelt kule og lite innbydende. Varm - både visuelt og fysisk - takket være tepper og tepper laget av naturlig saueskinn. Denne typen tepper - saueskinn spredt på gulvet - endrer radikalt oppfatningen av interiøret, og legger til mange nytteverdier.

Teppe - Saueskinn i bolig- og bruksinteriør Saueskinnstepper og -tepper er populære både i boligbygg og utvalgte HoReCa-anlegg. Denne typen løsninger og tillegg brukes nærmest ubevisst av eiere av gjestehus som ligger i fjellet (uansett om det faktisk avles sau i området), samt restauratører og eiere av helårshus til leie. Saueskinn til tepper er også veldig populært i private boliger. Det er et hyppig valg for soverom, stuer og barnerom.

Et teppe - saueskinn - gir mange fordeler, inkludert:

gir termisk isolasjon,
det er behagelig å ta på,
er et attraktivt element i interiørdesign.
Hvilket saueskinn til teppet?
Valget av saueskinn til et teppe bør først og fremst dikteres av estetiske hensyn. Det er også verdt å ta hensyn til det funksjonelle aspektet. Relugan saueskinn er den beste løsningen for hjem med små barn eller syke mennesker. De brukes til terapeutiske formål, spesielt under rehabilitering. Gotland saueskinn tepper er perfekte til dekorative formål. De utmerker seg med mer krøllete og fluffy hår enn innenlandsskinn. Svenske skinn med vakkert krøllete hår er også visuelt attraktive.

Tradisjonelt teppe eller saueskinn? - Møt Garveri Polen-tilbudet
Tannery Poland prøver å møte de ulike behovene og forventningene til kundene best mulig, og tilbyr saueskinn av høy kvalitet. Vi importerer skinn fra steder kjent for å avle saueraser som er verdsatt i industrien, som Gotland, Texel (Nederland) og Nord-Tyskland. Dette gjør at vi kan levere et råmateriale med utmerkede estetiske og funksjonelle egenskaper. I tillegg til skinn av høy kvalitet, gir vi profesjonell rådgivning.

Er du interessert i et teppe? Saueskinn er et utmerket alternativ til tekstiler laget av syntetiske fibre. Denne typen tepper isolerer effektivt mot kulde, er behagelig å ta på og forårsaker ikke allergier.

 

 

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert