Loader

Saueskinn Naturlig saueskinn

Saueskinn - Ikke bare til dekorativt bruk

Herdede saueskinn er en råvare med mange fordeler, som brukes både i industri og i husholdninger. Fordelene med saueskinn brukes av gründere, privatpersoner, arkitekter og interiørarkitekter. For å møte behovene og forventningene til alle disse gruppene, leverer vi garvede saueskinn av høy kvalitet, som vi importerer fra Sverige, Nederland og Tyskland. Vi har saueskinn i vårt faste sortiment:

Gotland,

Melerade,

Svensk,

Nederlandsk,

Heidschnucke,

Relugan,

Spelsau

 Hvert naturlig saueskinn er et råmateriale av høyeste kvalitet, som du kan lage blant annet av: teppe / teppe, trekk til seng / lenestol / stol, et sledetrekk (f.eks. for en kanefart), benk ​​/ swing sengeteppe (uunnværlig under utendørs vinterarrangementer). Profesjonelt garvede saueskinn passer perfekt inn i ethvert interiør. Du kan bruke fordelene deres i stuen eller soverommet, så vel som i kommersielle rom. Saueskinn er det perfekte supplement til arrangementet av en highlander-restaurant, gjestehus eller hotell.

Saueskinn - Råvarefordeler Ved å importere originalt saueskinn fra steder som er avlsbasseng for kjente og verdsatte arter av disse dyrene, er vi sikre på at vårt råmateriale er: 100% naturlig, varm, myk, antiallergisk. I vårt faste sortiment, bortsett fra skinn preget av estetiske verdier, har vi også en råvare dedikert til helsefremmende formål. Relugan saueskinn brukes ofte til terapeutiske formål, spesielt under rehabilitering. De er perfekte for barn og eldre - de gir høy komfort uten å forårsake allergiske reaksjoner.

Naturlig saueskinn - Naturlig fra Garveri Polen Saueskinn er vår spesialitet. Som importør, distributør og leverandør av naturlige saueskinn i Polen, gir vi våre kunder tilgang til råvarer av høyeste kvalitet - vi samarbeider kun med pålitelige produsenter, noe som oversetter til utmerkede estetiske og funksjonelle verdier av saueskinnene som tilbys. Kunder som er interessert i å velge naturskinn oppfordres til å sette seg inn i sortimentet vårt i detalj, og hvis du har spørsmål eller bekymringer, kontakt oss. Vi svarer gjerne på alle dine spørsmål og hjelper deg med å velge den mest optimale løsningen for dine individuelle applikasjoner. Vi tilbyr saueskinn som detaljhandel og engros.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert