Loader

Saueskinn Meliert - Mocca

Våre vakre Meliert Mocca saueskinn er det perfekte tillegget til enhver hjemmeinnredning. Med sin unike farge og luksuriøse tekstur er disse saueskinnene ikke bare et dekorativt element, men gir også en følelse av varme og komfort i alle rom. Meliert Mocca saueskinn har en fengslende farge som virkelig er unik. Kombinasjonen av rike brune og mokkanoter skaper en visuelt fantastisk effekt som gir dybde og karakter til ethvert rom.
Enten du plasserer dem på en sofa, henger dem på en stol eller bruker dem som et teppe, fremhever disse saueskinnene enkelt estetikken til boarealet ditt. I tillegg til deres estetiske verdi, har disse saueskinnene også en fløyelsmyk følelse som er behagelig å ta på. De naturlige fibrene i saueskinn skaper en myk og koselig tekstur, og legger til et ekstra lag med komfort til hjemmet ditt.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert