Loader

Saueskinn Meliert - Cookies

100 % naturlig, vakkert Cookies saueskinn er et unikt og luksuriøst produkt som har blitt stadig mer populært de siste årene.
Disse saueskinnene er kjent for sin eksepsjonelle kvalitet og myke tekstur. Dette er en velkommen funksjon som gir et snev av eleganse og raffinement til sluttproduktet.
De naturlige fargevariasjonene til saueskinn skaper et vakkert fargespill, og gir disse skinnene et distinkt og visuelt attraktivt utseende. Fibrene er nøye behandlet og behandlet for å beholde sine naturlige egenskaper, noe som resulterer i en fløyelsmyk overflate som er luksuriøs å ta på. Deres unike naturlige utseende, myke tekstur og praktiske fordeler gjør dem til det perfekte tillegget til enhver innredning.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert