Loader

Saueskinn Meliert - Cognac

Meliert - Cognac saueskinn gleder med sin vakre farge.
Den rike, dype nyansen av konjakk vil legge til eleganse og varme til enhver plass. Men det som virkelig skiller saueskinn er deres unike egenskaper.
Hvert saueskinn er unikt og ingen er like. Den naturlige variasjonen av farger og teksturer gir saueskinn sin sjarm. Individuelle markeringer og mønstre skaper en følelse av karakter og individualitet. Disse saueskinnene gir ikke bare et snev av luksus og stil til rommet, men gir også komfort og hygge. Den myke og myke teksturen oppmuntrer deg til å synke føttene ned i dens varme og nyte dens beroligende omfavnelse. De tilbyr naturlig isolasjon, som holder deg varm i de kaldere årstidene og kjølig om sommeren. Deres naturlige fibre er også hypoallergene, noe som gjør dem til et utmerket valg for de med allergier eller sensitiv hud.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert