Loader

Blog Adam Leather er en saueskinnsgrossist som skiller seg ut fra konkurrentene! Sjekk selv!

Adam Leather er en grossist som skiller seg ut fra konkurrentene på flere viktige aspekter:

Gratis levering til EU-land: Ved bestilling av over 25 stykker saueskinn er levering til EU-land gratis. Dette er en betydelig besparelse, spesielt for bedrifter og privatpersoner som ønsker å kjøpe større mengder skinn.

Høyeste kvalitet: Adam Leather tilbyr kun saueskinn fra de beste gårdene i Europa. Takket være dette kan kundene være sikre på at de får et høykvalitets, holdbart og komfortabelt produkt.

Produktgaranti: Grossisten gir garanti for alle saueskinn som selges. Dette er et ekstra bevis på den høye kvaliteten på produktene som tilbys og forsikring for kundene om at de i tilfelle problemer kan stole på selskapets støtte.

I tillegg til funksjonene ovenfor tilbyr Adam Leather også:

Stort utvalg: Grossistens tilbud omfatter et stort utvalg saueskinn i ulike størrelser, farger og typer. Kundene kan velge mellom naturlig garvet skinn, med lang eller kort luv og med ulike krøller.

Tilleggstjenester: Adam Leather tilbyr også en rekke tilleggstjenester som: B. Rådgivning ved valg av skinn eller spesiallagde produkter.

Konkurransedyktige priser: Grossisten sørger for at prisene på saueskinnene som tilbys er konkurransedyktige. Takket være dette kan kundene være sikre på at de får produktet av høyeste kvalitet til en attraktiv pris.

For å oppsummere er Adam Leather en grossist som tilbyr et bredt utvalg av saueskinn av høyeste kvalitet. Gratis levering til EU-land, produktgaranti og konkurransedyktige priser er bare noen av fordelene.

Topp kvalitet

HØYESTE KVALITET

Alle skinnene våre er spesielt utvalgt på slakteri kun for vår bedrift, derfor har vi garanti på beste kvalitet.
Opprinnelig

100% EKTE SKINN

Vi importerer skinn direkte fra økologiske farmer i hele Europa.

Garveri med tradisjoner

Garveriet vårt ble opprettet i 1978 og har alltid vært en familiebedrift, med de profesjonelle tradisjonene overlevert fra generasjon til generasjon. Siden 2005 har garveriet vært ledet av sønnen til stifteren og nettopp da begynte vi å kombinere tradisjonelle teknologier med nyheter i bransjen.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rettigheter reservert